Home

Kerstzaalvoetbal Toernooi 2021

2 december 14:30  Op 27 december a.s. organiseren we wederom ons jaarlijkse jeugd kerstzaalvoetbal toernooi. Plaats van handeling: Sporthal de Kievit Dit toernooi is toegankelijk voor onze Braga Kids t/m JO19, wil je deelnemen geef je dan voor 15 december op bij je leider/trainer. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het programma gemaakt. Let op dat er een mogelijkheid bestaat dat door een eventuele verlenging van de Corona maatregelen het toernooi alsnog niet doorgaat.

49x gelezen

Geen doordeweekse avondtrainingen.

29 november 12:00  In verband met de huidige Corona maatregelen en zolang deze duren zullen er 's avonds geen trainingen plaatsvinden. Op woensdagmiddag wordt door de jeugd getraind van 15:45 - 16:45, dit is gecommuniceerd met het betreffende team. De kantine zal dan ook doordeweeks gesloten zijn. Informatie vwb de weekenden volgt nog.

74x gelezen

Helaas dit jaar geen Sint bij Braakhuizen

17 november 22:15  HELAAS……. kan het bezoek van de Sint dit jaar niet doorgaan. MAAR……………. De Braga Kids, JO8-1, JO9-1 en JO9-2 kunnen woensdag 24 november van 18.00 tot 19:00 uur hun schoentje komen zetten zodat de Sint toch voor een kadootje kan zorgen. Zaterdag 27 november tussen half tien en elf uur kan dit worden opgehaald. meer »

74x gelezen

Black Friday bij Play Football

16 november 16:00  De feestdagen komen er weer aan. Naast de Sint staat ook Black Friday weer voor de deur. Bij onze sponsor Play Football in Leende is Black Friday al begonnen. meer »

68x gelezen

Kantine gesloten op dinsdag en donderdag

14 november 14:45  In verband met de nieuwe Corona maatregelen is besloten dat de kantine op dinsdag en donderdag gesloten zal zijn. Ondanks het feit dat het sportpark gesloten is voor toeschouwers kan men op maandag en woensdag in de kantine terecht tot 20:00 uur, alleen op vertoon van een gelding Corona Toegangs Bewijs. Deze maatregel zal duren totdat de regering met versoepelingen komt op dit gebied. Namens bestuur SV Braakhuizen.

92x gelezen

Gezocht: keukenmedewerker

10 november 11:15  Wat doet een keuken medewerker Als keuken vrijwilliger bedien je de keuken en zorg je er voor dat de bezoekers van onze mooie kantine op een vriendelijk wijze geholpen worden aan een hapje. Je werkt daarbij uitsluitend met andere RKSVB vrijwilligers en met elkaar ben je het gezicht van RKSVB en bepaal jij mede de sfeer en gezelligheid in onze kantine. De werkzaamheden bestaan o.a. uit.: het verkopen van ijs, diverse warme en koude broodjes, patat en snacks vanuit de snackcorner; het bereiden van de patat en de snacks vanuit de open keuken; Kenmerkend aan jou is: Je draagt RKSVB een warm hart toe. Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en om samen te werken met anderen die net als jij als vrijwilliger actief zijn. Je vind het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de sfeer en gezelligheid en voor één van de belangrijkste financiële inkomstenbronnen van RKSVB. We vragen: Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden uren en aanwezigheid. Wij werken op een zaterdag in principe met vaste roosteruren. Maar het is natuurlijk mogelijk om daar van af te wijken. Snackcorner / keuken: 10 – 14 uur en 14 – 18 uur. Je kunt de frequenties van aanwezigheid in overleg zelf bepalen. Elke zaterdag of 1 keer in de acht weken? Je krijgt: Enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams en toeschouwer en andere RKSVB vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen En bovendien ontvang je een leuke vergoeding . Dit is het moment, reageer nu! Ben jij minimaal 15 jaar oud en lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem contact op met Kate McMillan of stuur een mail naar info@braakhuizen.eu

345x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!