3 - 2

Tivoli 3 (zon)

Mannen zondag, 6, 5e klasse 526

2 april 2017 12:00

Een tumultueuze wedstrijd eindigde in een 3-2 (1-0) overwinning voor de mannen uit Braakhuizen. Kareem Wahby wist na 88 minuten de winnende binnen te schieten. Waargebeurd verhaal. Hoe ongeloofwaardig ook.

De wedstrijd begon stroef, van beide kanten werd niet gevoetbald. De lange bal werd door beide ploegen veel gehanteerd. Toch had Braakhuizen het overwicht. Een lange bal van doelman Jari Meulendijks werd verkeerd ingeschat doo...r doelman Youri Wildschut van Tivoli. Cas Bouws had de bal voor het intikken maar wist de bal niet in het lege doel te werken.

Niet geheel uit het niets viel de 1-0 van Braakhuizen. Stef Verhulst wist de doelman van Tivoli te verschalken op fraaie wijze.

De rest van de eerste helft verliep goed voor Braakhuizen. Papi Do was van zijn matras afgekomen en speelde een verdienstelijke wedstrijd in de spits. Toch wist hij een klasse actie van een van de uitblinkers, Cas Bouws, niet op waarde te schatten. Hij maaide langs de bal af en deed waar hij goed in is, liggen.

Tivoli kwam niet in de wedstrijd, voornamelijk doordat Tony Tanter Ehv 040 de sterspeler van Tivoli Ishak Belhaj in zijn broekzak had. We gingen met 1-0 rusten, onze scheidsrechter, die verder overigens prima floot, floot af in een veelbelovende aanval van Tivoli. Waarvoor dank!

De tweede helft kreeg Braakhuizen grote kansen. De 1-1 van Tivoli viel na een blunder van Jari Meulendijks. Vervolgens werd Braakhuizen een 100.000% strafschop onthouden na een zuivere overtreding op Bd7.

Een mooie aanval van Braakhuizen kwam via Tim Bekkering bij Mike Thoonen. Hij wist een bal van 0,5 meter niet af te ronden. Jammer maar helaas.

Tivoli kwam op 1-2 na een goede goal en Braakhuizen wist het tij niet te keren. Totdat Cas Bouws zijn voetbalintelligentie en nam een corner snel. Een super kopbal van Yordi Zuidmeer belande in de kruising. Wereldgoal.

Daarna drukte Braakhuizen door. Een ingooi van Tivoli werd volledig gemist door centrale verdediger Faysal Ben van Tivoli. Wesley van Hoof wist te profiteren van het balverlies en zette Kareem Wahby vrij voor de goal. Kareem twijfelde niet en schoot de bal met links feilloos in de rechterhoek. 3-2!

Beide ploegen werden niet meer gevaarlijk en de terechte 3-2 stand stond op het scorebord.

Graag willen we big bedanken voor het omkleden. Niet meegedaan helaas. Siepke.

We willen RPC feliciteren met de 4-0 overwinning op Heeze. Succes de komende wedstrijden!

Man of the match: Kareem Wahby en Cas Bouws. Eervolle vermelding voor Stefan van der Velden met een perfecte 1e helft en Jari bedankt voor het keepen.

Jordi van der Heijden baalt van het verlies van Feyenoord en belooft Jari Meulendijks in het ziekenhuis te stampen als hij weer fit is.

Nu lekker met z'n alle naar dn Griek. Hups!