Om 08.45 werd er verzocht om aanwezig te zijn ivm het maken van de foto's voor de Jumbo actie,
iedereen was er ruim op rij zodat de fotograaf wat speling had in zijn krappe tijdschema.
Na het maken van de foto's gingen we als team even terug de kleedkamer in voor het bekend maken van de opstelling en het geven van de tactische tips.
De begin opstelling was: Joey, Bram, Ben, Jens, Sam, Moatez en Reese. Eerste wissels waren Luuk, Thijs en Chayrend.

De wedstrijd begon en het was meteen te zien dat beide teams weinig voor elkaar onder hoefde te doen, er werden leuke duels afgewerkt voor het veroveren van de bal.
Na een minuut of 6 kwam de bal niet weg na een scrimmage voor het doel van onze keeper en nam een speler van Budel de bal op zijn pantoffel vanaf een meter of 15 en belandde de bal in de verre hoek achter onze keeper 0-1
Daarna was het de beurt aan ons, we werden sterker, kregen kansen, schopte eerst nog een keer op de paal (jammer Thijs). Maar toen kreeg Reese de bal op links en kon helemaal tot aan de achterlijn komen waarna een voorzet er bijna uitgehaald werd door Budel, echter kreeg Moatez zijn punt tegen de bal en was de keeper van Budel daardoor uit positie 1-1! We bleven aandringen en door goed combinatie spel konden Moatez en Reese met zijn 2en op de laatste man van Budel aflopen.Moatez was niet zelfzuchtig en passte de bal op de vrij voor de keeper staande Reese 2-1!
Daarna was het de beurt weer aan Budel die langzaam sterker werden maar gelukkig haalde we met 2-1 de rust.

2e helft
We begonnen direct scherp aan de 2e helft en kregen we kansen om onze voorsprong uit te breiden. Die viel dan ook snel, er werd een corner van rechts genomen door Moatez, Budel kreeg de bal niet weg, een schot van dichtbij, hands! Penalty oordeelde de scheidsrechter. Onze aanvoerder van vandaag Bram , wees Reese aan als nemen.
Reese ging achter de bal staan en schoot de bal in de rechterhoek 3-1 .
Budel liet het er niet bij zitten , begon druk te zetten en maakte dan ook enkele minuten later de aansluitingstreffer 3-2. Wij bleven echter goed voetballen en goed spelen waardoor de 4-2 al snel in het net lag, maker Moatez.
Daarna zag je dat de spelers van Budel meer last van de vermoeidheid kregen dan onze jongens. We kregen meer kansen en maakte al snel de 5-2 via Moatez. Het laatste doelpunt kwam op naam van Reese waardoor de einduitslag 6-2 werd.
Vandaag hebben we een team gezien wat leuk samenspeelde, voor elkaar werkte en goed voetbal liet zien. Dit biedt mogelijkheden voor de competitie.