Opnieuw benauwde zege voor Braakhuizen. - Braakhuizen

Opnieuw benauwde zege voor Braakhuizen.

Opnieuw benauwde zege voor Braakhuizen.

Hapert 1 (zon)

0 - 1

Braakhuizen 1 (zon)

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse D

Datum

15 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de uitwedstrijd tegen Hapert heeft de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot, waar Romano ter Linden en Remon Bruinen ontbraken wegens een blessure opnieuw de volle winst behaald, wederom zonder tegendoelpunt.

Verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd van Braakhuizen was Gerald van Veen die met een ferm afstandsschot de overwinning voor Braakhuizen in de 61e minuut veiligstelde.

 Gelijk opgaande eerste helft.

Beide ploegen speelden vanaf het beginsignaal voor de winst en waren gedurende die eerste helft aan elkaar gewaagd.

Helaas voor Braakhuizen moest routinier Robbie van Hoof al in de 4e minuut het veld geblesseerd verlaten, hij werd vervangen door Gerald van Veen.

Beide ploegen waren diverse malen gevaarlijk voor het vijandelijke doel, beide ploegen voetbalden af en toe slordig en dus hadden regelmatig balverlies, waardoor er kansen ontstonden.

In de 27e minuut dook aanvoerder Huybregts namens Hapert op voor het doel van Braakhuizen doelman Youri v Tilburg, gelukkig voor de roodzwarten, voor de gelegenheid in witte tenues, spatte zijn inzet uiteen op de lat en bleef het 0-0.

Ook Braakhuizen kwam een aantal keren voor het doel van Hapert, echter was slordig in de afronding waardoor de eerste helft eindigde zoals hij begon met een 0-0 stand, logisch gezien het spelbeeld.

 

Initiatief voor Braakhuizen in de tweede helft.

Zonder groots te voetballen trok de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot langzaam maar zeker het initiatief naar zich toe.

Braakhuizen maakte een degelijke indruk, met name verdedigend stond de ploeg haar mannetje en wist diverse goede mogelijkheden uit te spelen, helaas stond het vizier bij de voorwaartsen vandaag niet op scherp.

Uiteindelijk was daar het moment voor Gerald van Veen, hij bekroonde zijn invalbeurt met een prima schot van afstand wat doelman Storms van Hapert te machtig was.

Hapert drong na deze treffer wel aan maar was niet in staat Braakhuizen echt in verlegenheid te brengen, wel maakten de roodzwarten het zichzelf onnodig moeilijk door maar steeds de 0-2 niet op het scorebord te zetten, ondanks de goede kansen.

Uiteindelijk hield de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot redelijk gemakkelijk stand en blijft door dit resultaat in de top van de ranglijst.

Opvallend detail is dat de ploeg uit Geldrop in vier wedstrijden slechts een tegendoelpunt incasseerde mede dankzij de goede vorm van doelman Youri v Tilburg.

 

Opstelling Braakhuizen

Robin Sweegers, Robbie v. Hoof(4e Gerald v Veen )Tolga Ozkan, Teun de Wit, Ralf v Beek, Bob Scheenloop, Anthony de Haan, Mike de Meij, Thijs Scheenloop, Myron Yourdain, Youri v Tilburg, Gerald v Veen(72e Mitchell de Wit)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!