A.J.M. Fitters

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond voor de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot de thuiswedstrijd op het programma tegen Reusel Sport/Co Trans.

Vooraf was het belang van de wedstrijd duidelijk, beide ploegen hadden voor deze wedstrijd uit vijf wedstrijden twaalf punten verzameld, echter was Reusel Sport/Co Trans op basis van het doelsaldo de nummer twee op de ranglijst.

Uiteindelijk won Braakhuizen verdiend met 4-2 en klimt door dit resultaat naar de 2e plek.

Rommelig begin

Beide ploegen startten niet al te best aan de wedstrijd, echter wel met veel inzet waardoor er veel foute passes waren en dus veel balverlies aan beide kanten.

In de 7e minuut veerde de roodzwarte aanhang op toen Myron Yourdain namens Braakhuizen de 1-0 scoorde, het doelpunt vond in de ogen van scheidsrechter geen genade, hij keurde de treffer af wegens buitenspel.

Langzaam maar zeker trok Braakhuizen het initiatief naar zich toe en had de betere start van de twee te pakken.

In de 10e minuut schoot Anthony de Haan na een goede actie nog voorlangs, het was echter uitstel van executie.

In de 11e minuut knalde Ralf v Beek na een goede aanval overtuigend de 1-0 binnen en was de ban gebroken.

Toen Mike de Mey in de 25e minuut geklungel in de defensie van Reusel Sport/Co Trans afstrafte leek het een makkelijke middag te worden voor Braakhuizen.

Echter is Reusel Sport/Co Trans niet de ploeg om zich zomaar gewonnen te geven en drong in de laatste fase van de eerste helft wat meer aan zonder echte kansen uit te spelen.

In de 38e  minuut moest Gerald van Veen geblesseerd het veld verlaten, voor hem kwam Romano ter Linden in de ploeg.

Kort voor rust werd Reusel Sport/Co Trans gevaarlijk via een goed genomen vrije trap die maar net langs ging echter was het slotakkoord voor Braakhuizen toen de jarige Ralf v Beek na een goede uittrap van doelman Youri v Tilburg Braakhuizen op een comfortabele 3-0 ruststand zette.

Braakhuizen niet bij de les in de tweede helft

Direct na rust trok Reusel Sport/Co Trans fel van leer echter was de eerste kans voor Braakhuizen’ s Ralf van Beek, hij kon deze nog niet verzilveren, iets wat hem in de 55e minuut wel lukte.

Een goede aanval over links via Mike de Mey en Anthony de Haan werd door Ralf van Beek ingetikt, zijn derde van de middag en betekende 4-0 voorsprong voor Braakhuizen.

Vreemd genoeg leek Braakhuizen vanaf dat moment niet echt meer bij de les getuige het feit dat er diverse mogelijkheden om de score uit te bouwen onbenut bleven.

En dus bleef Reusel Sport/Co Trans knokken voor een goed resultaat en had in de 64e minuut succes via Hassounfi middels een afstandsschot waarop Braakhuizen doelman Youri v Tilburg zich verkeek.

In de 78e minuut wist de ploeg uit Reusel ook nog de 4-2 te scoren, verder liet Braakhuizen het niet komen en pakte wederom drie belangrijke punten.