Braakhuizen wint opnieuw. - Braakhuizen

Braakhuizen wint opnieuw.

Braakhuizen wint opnieuw.

Braakhuizen 1 (zon)

1 - 0

Bladella 1 (zon)

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse D

Datum

19 november 2017 14:30

Scheidsrechter

H. van Bekkum

Accommodatie

Onbekend

Braakhuizen heeft opnieuw drie punten gepakt, tegen directe concurrent Bladella werd met 1-0 gewonnen, waardoor de roodzwarten in het spoor blijven van koploper Hilvaria.

 

Topper 3e klasse D

Braakhuizen moest vandaag aantreden tegen Bladella oftewel de nummer twee tegen de nummer drie uit de 3e klasse D.

Bladella getraind door Huub Vermeulen, oud trainer van Braakhuizen stond na negentig minuten met lege handen.

Vriend en vijand waren het wel eens , de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot boekte een terechte overwinning en staat door dit resultaat stevig op de tweede plek.

 

Goed bezochte confrontatie

Vanaf het beginsignaal van scheidsrechter van Bekkum was het een boeiende wedstrijd, beide ploegen kenden het belang van deze confrontatie, beide ploegen speelden om te winnen waardoor zich een interessante wedstrijd ontwikkelde.

Bladella koos voor een wat voorzichtige opstelling, terwijl Braakhuizen het spel trachtte te controleren en Bladella vastzette.

Braakhuizen was met name op momenten dat het de zogenaamde tweede bal won, wat vaak het geval was gevaarlijk waardoor de roodzwarten de wedstrijd domineerden.

Dat de rust met een 0-0 stand bereikt werd had meer te maken met het feit dat Braakhuizen verzuimde de uitgespeelde kansen te verzilveren dan dat Bladella hierin een grote rol speelde.

 

Overwicht Braakhuizen tweede helft

Braakhuizen speelde zeker niet haar beste wedstrijd, was echter wel de bovenliggende partij en wist dit uiteindelijk in de score uit te drukken in de 55e minuut toen uitblinker Thijs Scheenloop het meest attent was op een voorzet van Anthony de Haan hetgeen de 1-0 voorspong betekende.

Na de voorsprong van Braakhuizen ontspon zich een interessante wedstrijd waarin Braakhuizen steeds meer ruimte kreeg omdat Bladella meer risico’s ging nemen.

Echter gaf Braakhuizen geen krimp en laat de ploeg wekelijks zien dat het ten opzichte van vorig seizoen een behoorlijke stap heeft gemaakt en moeilijk te kloppen is.

Het enige verwijt dat je de roodzwarten zou kunnen maken is het feit dat er nog al wat kansen onbenut blijven..

Trainer Jeroen vd Schoot en zijn assistent Ronny v Tilburg hebben de zaakjes op dit moment aardig op de rails en dat betaald zich op dit moment uit middels een mooie tweede plek op de ranglijst.

Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd voor Braakhuizen op het programma als Unitas 59 op bezoek komt, hopelijk worden de roodzwarten wederom gesteund door een grote supportersschare.

 

Opstelling Braakhuizen

Ralf v Beek, Anthony de Haan, Myron Yourdain, Mike de Meij, Tolga Ozkan, Ibrahim Sanatci, Bob Scheenloop, Thijs Scheenloop, Robin Sweegers (65e Olivier Engelen), Youri v Tilburg en Teun de Wit.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!