Scheidsrechter

A.J. Hesselmans

Accommodatie

Onbekend

Braakhuizen heeft in de thuiswedstrijd tegen BES weinig heel gelaten van de bezoekers uit Borkel en Schaft.

De nummer voorlaatst van de ranglijst werd met 7-0 naar huis gestuurd. Na een ruststand van 2-0 door doelpunten van Ralf v Beek, liepen de roodzwarten makkelijk uit naar een 7-0 eindstand door doelpunten van Romano ter Linden, Anthony de Haan (drie maal) en Ibrahim Sanatci.

Broodnodige overwinning

Het werd weer eens tijd, drie punten voor de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot.

De roodzwarten verkeerden na een goede competitiestart in een mindere vorm en verloren de laatste vier wedstrijden, deels terecht deels door eigen falen.

Om bij de bovenste plekken mee te blijven doen moest er vandaag gewonnen worden en die opdracht is door Braakhuizen naar behoren uitgevoerd.

Braakhuizen met de van een blessure herstelde routinier Robbie van Hoof in de basis startte furieus en kwam al in de 3e minuut op voorsprong via Ralf v Beek.

Zonder echt diep te hoeven gaan creëerde Braakhuizen in die beginfase kans op kans, het duurde tot aan de 28e minuut voordat Braakhuizen haar suprematie uitdrukte in de 2-0 voorsprong, opnieuw was Ralf v Beek trefzeker.

Toen BES doelman Robert vd Palen in de 39e minuut rood kreeg na hands buiten zijn doelgebied was de wedstrijd helemaal gespeeld, ruststand 2-0.

Oppermachtig Braakhuizen

Braakhuizen was in de 2e helft oppermachtig speelde vele kansen uit was echter soms slordig in de afwerking maar wist in de 50e minuut de 3-0 op het scorebord te brengen via een afstandsschot van Romano ter Linden.

Anthony de Haan zorgde in de 68e minuut voor de 4-0 en een paar minuten later zette hij de 5-0 op het scorebord.

BES wilde wel en bleef knokken echter kon vandaag geen potten breken en moest toezien hoe Ibrahim Sanatci in de 75e minuut de 6-0 liet aantekenen.

In de 78e minuut legde Anthony de Haan met zijn derde van de middag de 7-0 eindstand vast en blijft Braakhuizen door dit resultaat bovenin meedoen.