PSV 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

28 januari 2018 14:30

M. Adriaans

De ploeg van trainer Jeroen vd Schoot heeft in de thuiswedstrijd tegen PSV een nederlaag geleden.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adriaans wees het scorebord 1-2 aan en dus verloor Braakhuizen kostbare punten.

Dat deze zege voor PSV pas in de 93e minuut tot stand kwam door toedoen van Daan Slaats, hij tikte een voorzet achter doelman Youri v Tilburg, was extra zuur voor Braakhuizen, gezien de eerder gemiste riante kansen

Redelijke eerste helft, bijzonder matige tweede helft.

In de beginfase van de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en wisten maar weinig kansen uit te spelen.

In de 20e minuut zorgde een diepe bal voor de openingstreffer van Braakhuizen, toen doelman

Mlodak door zijn ploeggenoot Kerkaze verrast werd middel een eigen doelpunt, hij kopte de bal feilloos binnen en zette Braakhuizen op voorsprong.

In deze eerste helft vielen maar weinig hoogtepunten te noteren, beide ploegen hanteerden veelvuldig de lange bal en dus had de wedstrijd een rommelig karakter.

Beide ploegen gingen rusten met een 1-0 stand in het voordeel van Braakhuizen.

Rommelige tweede helft, deksel op de neus voor Braakhuizen.

Naarmate de tweede helft vorderde zakte het spelpeil naar een bedenkelijk niveau hetgeen al snel resulteerde in de gelijkmaker voor PSV.

Na slecht uitverdedigen van Braakhuizen schoot Jordy de Kat via de binnenkant van de paal de gelijkmaker binnen.

Heel lang leek deze stand ook de eindstand te worden totdat Daan Slaats in de 93e minuut de overwinning voor PSV op het scorebord zette, waardoor PSV teveel kreeg gezien het spelbeeld.

Echter was Braakhuizen hier zelf verantwoordelijk voor door een aantal opgelegde kansen niet verzilveren en zal de ploeg van Jeroen vd Schoot volgende week uit een ander vaatje moeten tappen wil het bovenin mee blijven doen.