J.W.C. Hupkes

Accommodatie

Onbekend

Braakhuizen heeft aan de uitwedstrijd bij Spoordonkse Boys een punt overgehouden.

Na drie keer op achterstand te zijn gekomen wisten de roodzwarten uiteindelijk terug te komen tot 3-3 .

Braakhuizen nog in de race voor een plekje in de nacompetitie voor promotie

De wedstrijd had voor beide ploegen hetzelfde belang, Spoordonk had de punten hard nodig om zich veilig te spelen en Braakhuizen wil nog graag deel nemen aan de nacompetitie voor promotie.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Spoordonk, gelukkig voor de roodzwarten wist Remon Bruinen het schot te blokken.

Spoordonk liet het initiatief aan Braakhuizen, streed voor wat het waard was en kwam in de 19e minuut op voorsprong door Tom vd Schoot die slap verdedigen van Braakhuizen resoluut afstrafte en de thuisploeg op 1-0 zette.

Braakhuizen was de bovenliggende partij en zag in de 32e minuut Ralf van Beek de lat treffen na een goede aanval.

Kort hierna hield Braakhuizen doelman Youri van Tilburg zijn ploeg op de been door een 100% kans van Spoordonkse Boys onschadelijk te maken.

De laatste fase van de eerste helft was van Braakhuizen kant niet de beste, Spoordonk kwam er wat meer uit, werd daartoe in staat gesteld door Braakhuizen dat teveel ruimte weggaf.

De wedstrijd leek af te stevenen op een 1-0 ruststand in het voordeel van de thuisploeg, toen Ibrahim Sanatci in de 46e minuut na een goede passeer beweging binnen de zestien gevloerd werd en de scheidsrechter Braakhuizen een penalty toekende.

Ralf van Beek had geen enkele moeite doelman van Agt van Spoordonkse Boys te passeren en zette de 1-1 ruststand op het scorebord.

Meer spannende dan goede tweede helft

In de rust wisselde trainer Jeroen van der Schoot Ibrahim Sanatci, voor hem kwam Anthony de Haan binnen de lijnen.

Kort na het beginsignaal kopte Tom van Agt uit een corner maar rakelings over en een minuut later stond de thuisploeg opnieuw op voorsprong.

Opnieuw was Tom vd Schoot trefzeker nadat Braakhuizen wederom slordig uitverdedigde.

Hierna was het Braakhuizen wat de toon zette, Spoordonkse Boys op eigen helft vastzette en de meeste kansen uitspeelde.

In de 70e minuut kwamen de roodzwarten opnieuw door Ralf van Beek langszij toen zijn schot van richting werd veranderd en de doelman kansloos was.

Het leek toch nog goed te komen voor Braakhuizen want de ploeg had nog tijd genoeg om voor de overwinning te gaan echter ging het kort na deze gelijkmaker weer fout.

Er werd te gemakkelijk balverlies geleden en voor de 3e keer werd dit afgestraft deze keer door Jasper van Agt.

Braakhuizen zette alles op alles en onder aanvoering van Anthony de Haan, die met zijn rushes een constante plaag was voor de verdediging van Spoordonkse Boys kwam Braakhuizen voor de derde keer langszij.

Een toegekende vrije trap werd door Ralf van Beek fraai ingeschoten, zijn derde van de middag.

In de 83e minuut werd Remon bruinen vervangen door de 17 jarige jeugdspeler Oisin van Lier die zich prima van zijn taak kweet.

Even veerden de roodzwarten kort voor het eindsignaal nog op toen een vermeende handsbal in de zestien van Spoordonkse Boys door de scheidsrechter werd weggewuifd.

Er kwam in de stand geen verandering meer en dus liet Braakhuizen kostbare punten achter in Spoordonk.