OPNIEUW GROTE OVERWINNING VOOR BRAAKHUIZEN.

Hapert 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse D

25 februari 2018 14:30

B. Schepers

Na de zevenklapper vorige week tegen BES pakte Braakhuizen vandaag opnieuw stevig uit door Hapert met 5-1 terug te wijzen.

Goed begin Braakhuizen

Braakhuizen begon goed aan de wedstrijd wat resulteerde in een aantal kansen voor Ibrahim Sanatci en Anthony de Haan maar kreeg in de 26e minuut het deksel op de neus.

Slordig balverlies op het middenveld van Braakhuizen leidde de voorsprong van Hapert in die ietwat tegen de verhouding in op 0-1 kwamen door Lauwers.

Kort hierna kreeg Hooijen de kans om de voorsprong van Hapert te verdubbelen, hij faalde oog in oog met Braakhuizen doelman Youri van Tilburg en dus bleef Braakhuizen in de wedstrijd.

Kort voor rust was Anthony de Haan namens Braakhuizen succesvol, uit een voorzet van Ralf van Beek controleerde hij de bal prima en schoot resoluut de gelijkmaker binnen, tevens de ruststand.

Hapert helpt Braakhuizen in het zadel

Opnieuw begon Braakhuizen het best aan de 2e helft, tot echte kansen leidde dat nog niet.

Braakhuizen trainer Jeroen vd Schoot wisselde in de 58e minuut spits Ibrahim Sanatci voor Remco van Wetten.

In deze fase van de wedstrijd deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder en kon de wedstrijd alle kanten op, totdat Anthony de Haan in de 61e minuut slordig balverlies van hapert genadeloos afstrafte en zijn 2e van de middag binnenschoot.

In een tijdsbestek van 10 minuten was de wedstrijd gespeeld en liepen de roodzwarten gemakkelijk uit naar 5-1 door doelpunten van Myron Jourdain, Ralf van Beek en Romano ter Linden.

Hierna was Hapert niet meer bij machte om het Braakhuizen nog moeilijk te maken en boekte de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot een prima overwinning misschien ietwat geflatteerd, echter zal daar bij Braakhuizen niemand van wakker liggen.