Verdiende nederlaag voor Braakhuizen bij Bladella - Braakhuizen

Verdiende nederlaag voor Braakhuizen bij Bladella

Verdiende nederlaag voor Braakhuizen bij Bladella

Bladella 1 (zon)

3 - 1

Braakhuizen 1 (zon)

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse D

Datum

1 april 2018 14:30

Scheidsrechter

J.J.M. Senders

Accommodatie

Onbekend

Het zijn vaak boeiende confrontaties tussen Braakhuizen en Bladella en op voorhand beloofde het duel van vanmiddag een spannende clash te worden.

Immers stond er voor beide ploegen veel op het spel, tel daarbij op dat er slechts twee punten verschil was op de ranglijst en dat beide kemphanen samen met Reusel sport de voornaamste kandidaten zijn voor de bovenste plekken achter aanstaand kampioen Hilvaria.

 

Braakhuizen geen schim van de ploeg van de afgelopen weken:

Al snel na het beginsignaal van scheidsrechter Senders werd duidelijk dat de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot een moeilijke middag tegemoet ging.

De roodzwarten, waar aanvoerder Teun de Wit, Bob Scheenloop en Romano ter Linden ontbraken door blessures hadden op de beginfase na duidelijk moeite om tot goed voetbal te komen.

Zonder zelf groots te voetballen was Bladella de bovenliggende partij.

Nadat er in de 4e minuut door Braakhuizen tevergeefs een strafschop werd geclaimd wegens een handsbal was Bladella in de 9e minuut trefzeker.

Na weifelend ingrijpen van de Braakhuizen defensie was Niels Krekels de gevierde man,  hij rondde doeltreffend af en zette Bladella op een 1-0 voorsprong.

Na deze achterstand drong Braakhuizen wel wat aan en kwam een paar keer in kansrijke positie maar zoals dat mooi heet hadden de roodzwarten het vandaag niet.

Als gezegd ook Bladella speelde de pannen niet van het dak maar maakte een stabielere en meer verbeten indruk dan Braakhuizen.

In de 24e minuut wist Braakhuizen ’s beste man , doelman Youri van Tilburg een doelpoging van Bladella onschadelijk te maken. Uit de corber die daarop volgde moest ook hij capituleren toen Max Jansen namens Bladella de voorsprong verdubbelde middels een rake kopbal.

Braakhuizen bleef knokken voor een goed resultaat echter was het wel duidelijk dat de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot niet het niveau haalde en eigenlijk een off day had en dus gingen beide ploegen naar de thee met een verdiende 2-0 voorsprong voor de thuisclub.

 

Een nauwelijks beter Braakhuizen in de 2e helft:

De ploeg uit Geldrop kwam vol goede bedoelingen uit de kleedkamer echter slaagde er maar zelden in Bladella in verlegenheid te brengen.

Trainer Jeroen van der Schoot had Ralf van Beek en Thijs Scheenloop in de rust gewisseld, voor hen kwamen Remco van Wetten en Mike de Meij in de ploeg, helaas voor Braakhuizen bleef Bladella de bovenliggende partij en de 3-0 van Bladella paste geheel in het spelbeeld.

Daar waar Braakhuizen bleef gaan voor een beter resultaat daar profiteerde Bladella in de persoon van aanvoerder Teun Grimbergen optimaal, hij zette zijn ploeg met een droge knal op een 3-0 voorsprong.

Het was aan Braakhuizen doelman Youri van Tilburg te danken dat Braakhuizen niet op grotere achterstand kwam, hij verdedigde zijn doel met verve en baalde dan ook gigantisch van de drie tegendoelpunten.

De wedstrijd was gespeeld, echter had scheidsrechter Senders  nog een makkelijk gegeven strafschop in petto voor Braakhuizen, toen een verdediger van Bladella Anthony de Haan ten val bracht binnen de beruchte lijnen.

Anthony de Haan ging zelf achter de bal staan en schoot resoluut de 3-1 eindstand op het scorebord.

Ondanks deze nederlaag blijft het achter koploper Hilvaria spannend en zal Braakhuizen erop gebrand zijn deze nederlaag goed te maken thuis tegen Dommelen volgende week.

 

Opstelling Braakhuizen: Robin Sweegers, Gerald van Veen, Tolga Ozkan, Remon Bruinen, Ralf van Beek (46e Remco van Wetten), Thijs Scheenloop (46e Mike de Meij), Ibrahim Sanatci, Robbie van Hoof (78e Olivier Engelen), Anthony de Haan, Myron Jourdain en Youri van Tilburg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!