H. van Bekkum

Accommodatie

Onbekend

Braakhuizen heeft ook haar laatste competitiewedstrijd in winst omgezet.

Bij rust leidde de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot met 0-1 door een doelpunt van Ralf van Beek en na rust tekenden Mike de Meij en Bob Scheenloop voor de 0-3 eindstand.

Inspiratieloos Braakhuizen:

Braakhuizen hoefde voor deze 0-3 overwinning niet diep te gaan aangezien tegenstander vv BES niet in staat was het Braakhuizen ook maar enigszins moeilijk te maken.

Braakhuizen speelde het duel plichtmatig uit, gezien het feit dat er voor de ploeg uit Geldrop niets meer te winnen of te verliezen was, enigszins begrijpelijk.

Datzelfde gold voor vv BES,de ploeg uit Borkel en Schaft is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud en Braakhuizen mag gaan proberen om zich via de nacompetitie te plaatsen voor de 2e klasse.

In deze eerste helft wist vv BES Braakhuizen niet in verlegenheid te brengen, behoudens een halve kans hoefde Braakhuizen doelman Youri van Tilburg zich nauwelijks in te spannen.

Braakhuizen was de bovenliggende partij, ondanks het feit dat de roodzwarten grossierden in balverlies veelal veroorzaakt door lange ballen die maar nauwelijks rendement hadden.

De roodzwarten kwamen in de 33e minuut toch op voorsprong door Ralf van Beek, die een voorzet van Thijs Scheenloop volledig vrijstaand mocht inkoppen, dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was niet veel beter

Trainer Jeroen van der Schoot haalde in de rust Remon Bruinen, die inmiddels een gele kaart had gekregen en Anthony de Haan naar de kant, zij werden vervangen door Ibrahim Sanatci en Myron Jourdain.

Ook in deze tweede helft was het niveau van de wedstrijd erg matig, vv BES kon niet beter en Braakhuizen leek het wel goed te vinden.

Braakhuizen had het balbezit en vv BES kon daar weinig tegen in brengen en de 0-2 in de 61e minuut van Mike de Meij, na een prima steekpass van Ralf van Beek was een logisch gevolg van het krachtsverschil.

Het slotakkoord in de 79minuut was voor Bob Scheenloop, hij rondde beheerst af en zette de 0-3 eindstand op het scorebord.

Door dit resultaat eindigt de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot op een keurige derde plaats op de ranglijst en mag het volgende week zondag 03 juni  in Schijndel aantreden tegen Avanti 31 , de eerste horde naar kwalificatie voor de 2e klasse.