Braakhuizen eenvoudig door in het beker toernooi.

1 - 3

Braakhuizen 1 (zon)

Groep 1 57

12 november 2017 14:30

Braakhuizen heeft zich eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB districtsbeker.

Uit bij Woenselse boys, de nummer twee van de vierde klasse F werd met 1-3 gewonnen.

Voor rust troffen Ralf v Beek en Ibrahim Sanatci namens Braakhuizen doel, na rust kwam Woenselse boys terug tot 1-2. Ralf v Beek bracht de marge weer op twee in de 77e minuut.

Klassenverschil merkbaar:

Woenselse boys schoot uit de startblokken, was echter nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Braakhuizen.

Braakhuizen liet de tegenstander uitrazen en nam het initiatief over, de manschappen van trainer jeroen vd Schoot lieten de bal gemakkelijk rond gaan en dat betaalde zich in de 16e minuut uit.

Een vlot lopende aanval via Olivier Engelen en Romano ter Linden werd door Ralf van Beek fraai afgerond, toen Ibrahim Sanatci een paar minuten later een fout in de verdediging van Woenselse boys resoluut afstrafte leek de wedstrijd gespeeld.

Woenselse boys kon Braakhuizen maar zelden in verlegenheid brengen en de 0-2 ruststand was dan ook een logische afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld.

Mindere tweede helft van Braakhuizen:

Na rust namen de roodzwarten onbewust waarschijnlijk wat gas terug waardoor Woenselse boys in de wedstrijd bleef.

In de 52e minuut kreeg Woenselse boys een grote kans, gelukkig voor Braakhuizen werd deze niet benut, toch was het in de 70e minuut wel raak, toen Woenselse boys weifelend ingrijpen van de Braakhuizen defensie afstrafte en op 1-2 kwam.

Braakhuizen zette weer even aan, speelde diverse kansen uit en trof doel in de 70e minuut toen Ralf v Beek met een venijnig schot de 1-3 eindstand vastlegde.