Scheidsrechter

B.J.J. van Dongen

Accommodatie

Onbekend

Braakhuizen zit in een moeilijke periode in de competitie en moest vandaag aantreden tegen de koploper en kampioenskandidaat nummer een Fc Eindhoven av.

Oppermachtig Fc Eindhoven av in de beginfase

De koploper startte furieus en was gedurende de eerste 20 minuten de baas op het veld en Braakhuizen dat een fors aantal basisspelers mistte had het moeilijk.

Braakhuizen trainer Jeroen van der Schoot moest noodgedwongen zijn tactiek aanpassen aan de kwaliteiten van koploper fc Eindhoven av en speelde met vier verdedigers, vijf middenvelders en slechts een spits.

In beginfase hadden de roodzwarten het moeilijk en het was dan ook niet zo verwonerlijk dat de blauwwitten al in de 10e minuut via Carsley Mathilda op 0-1 voorsprong kwamen.

Naarmate de beginfase vorderde kwamen de roodzwarten beter in de wedstrijd zeker toen Romano ter Linden op aangeven van Ibrahim Sanatci doelman Cas Peters  verschalkte middels een prima afstandsschot en de 1-1 op het scorebord zette.

In deze fase van de wedstrijd stonden de roodzwarten goed en wisten ondanks het gemis van zeven spelers fc Eindhoven av goed partij te geven.

Kort na de gelijkmaker kreeg Braakhuizen via Sammy Dirx en Ryan Maes kansen om de thuisploeg op voorsprong te zetten echter kwam niet tot scoren.

In de 19e minuut kreeg fc Eindhoven een penalty na een overtreding van Myron Jourdain echter wist braakhuizen doelman Youri van Tilburg de penalty te stoppen en wisten de roodzwarten de rust te halen met een 1-1 stand ondanks het overwicht van fc Eindhoven av.

Kwaliteit fc Eindhoven av geeft de doorslag in de tweede helft

Braakhuizen gaf in de tweede helft alles moest echter lijdzaam toezien hoe fc Eindhoven av har surplus aan kwaliteit uiteindelijk wist om te zetten in een duidelijke 1-4 overwinning.

In de 67e minuut scoorde wederom Carsley Mathilde na een prima individuele actie de 1-2 en kort voor het eindsignaal liepen de blauwwitten gemakkelijk uit naar 1-3 en 1-4 via respectievelijk de Wijs en van Rooij.

Door deze nederlaag zal Braakhuizen de komende wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten wil het niet in de gevarenzone  terecht komen te beginnen met een uitwedstrijd tegen concurrent RKVVO.

Scheidsrechter: Bram van Dongen

Geel: Brian Driessen (Braakhuizen)