Braakhuizen en Bladella delen de punten. - Braakhuizen

Braakhuizen en Bladella delen de punten.

Braakhuizen en Bladella delen de punten.

Bladella 1 (zon)

1 - 1

Braakhuizen 1 (zon)

Competitie

2e klasse F

Datum

14 april 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Er stond vandaag veel op het spel voor beide ploegen, Braakhuizen kon bij winst een grote stap zetten richting klassenbehoud en voor Bladella was het zaak om aansluiting te vinden bij de ploegen net boven hen op de ranglijst.

Wedstrijden tussen Braakhuizen en Bladella zijn meestal wedstrijden waarbij beide kemphanen elkaar niet veel ontlopen, zo was dat ook vandaag.

Waar beide ploegen de punten al deelden op sportpark de Kiviet daar was vandaag opnieuw een gelijkspel het resultaat van 90 minuten niet al te best voetbal.

 

Gelijk opgaande beginfase zonder echte kansen.

De wedstrijd begon wat gezapig zonder dat er veel kansen uitgespeeld werden en werd gekenmerkt door veel lange ballen van beide ploegen.

Het duurde tot de 28e minuut voordat de eerste serieuze kans te noteren viel, Selimovic kopte namens Bladella prima in, vond echter een prima keepende Youri van Tilburg op zijn weg. Braakhuizen stelde daar niet veel tegenover en mocht vlak voor rust opnieuw doelman Youri van Tilburg danken die een goed schot van Cas Vosters knap onschadelijk maakte. De rust werd dan ook bereikt met een gezien het spelbeeld allezins logische 0-0 stand.

 

Onderhoudende tweede helft

Beide ploegen deden er vanaf het beginsignaal van scheidsrechter Quinten alles aan om tot een goed resultaat te komen.

Bladella kwam als eerste op voorsprong, in de 61e minuut leidde een vrije trap voor Bladella uiteindelijk tot een corner die door Tom Maas enigszins fortuinlijk tot doelpunt werd gepromoveerd.

Lang konden de blauwwitten niet genieten van hun voorsprong want routinier Myron Jourdain, hij was in de ploeg gekomen voor Remco van Wetten kopte een voorzet op hem over de doelman van Bladella, die bij dit doelpunt  iets te ver voor zijn doel stond.

Na deze 1-1 golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen kansen om op voorsprong te komen, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Bladella de meeste kansen kreeg, maar de pech had dat doelman Youri van Tilburg  in uitstekende vorm verkeert en diverse goede kansen onschadelijk maakte.

Uiteindelijk floot scheidsrechter Quinten voor het einde en was de 1-1 eindstand een feit, voor Braakhuizen gezien de andere uitslagen een goed resultaat, voor Bladella telde vandaag alleen de winst.

Door dit resultaat komt het klassenbehoud voor Braakhuizen in zicht en zal de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot er komende weken alles aan gaan doen om voor heerst in de clubgeschiedenis in de 2e klasse te blijven acteren.

 

Scheidsrechter: Jeroen Quinten

 

Opstelling Bladella:

1.Nick Vermeiren-Segers, 3. Geert van Overbeek, 4. Tom Maas, 5.Rob van den Boom, 6.They Lauwers, 7. Cas Vosters (16.Max Jansen), 8.Stijn Wouters (9.Lars Pijnenburg), 10.Anel Selimovic (2.Teun Grimbergen), 11. Bart de Jong, 12.Niek Janssen, 14.Ibou Bot

 

Opstelling Braakhuizen:

2.Robin Sweegers, 3.Brian Driessen, 4.Victor Akwunwa, 5.Wesley Jeoffrey, 7.Thijs Scheenloop, 8.Bob Scheenloop, 11.Mike de Meij (9.Sami Hawedi), 12.Romano ter Linden, 14.Remco van Wetten (10.Myron Jourdain), 22.Anthony de Haan, 23.Youri van Tilburg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!