Gelijkspel voor Braakhuizen bij Rood Wit Veldhoven.

2e klasse F

17 maart 2019 14:30

A.J.J. (Andre) de Vaan

Braakhuizen heeft aan de uitwedstrijd bij Rood Wit Veldhoven een puntje overgehouden.

Nadat de roodzwarten via Mike de Meij en Myron Jourdain op een 0-2 voorsprong waren gekomen wist Rood Wit spits Jan van Hout middels twee doelpunten een punt  veilig te stellen voor zijn ploeg.

Eindstand aldus 2-2, amusementswaarde ver beneden peil en met name de Braakhuizen aanhang moest constateren dat hun ploeg er vandaag alles aandeed er echter maar bijzonder weinig van bakte.

Vlotte start van Braakhuizen

Braakhuizen ging nog prima van start en kwam al in de 8e minuut op voorsprong via aanvoerder Mike de Meij die attent was bij een goede voorzet van Romano ter Linden.

Collega Myron Jourdain zorgde in de 19e minuut zelfs voor 0-2 na goed voorbereidend werk van Bob Scheenloop en leek er geen vuiltje aan de lucht voor de roodzwarten.

Echter bleek de realiteit anders, nog voor rust wist Rood Wit Veldhoven de aansluitingstreffer te maken via spits Jan van Hout , die matig verdedigen van Braakhuizen resoluut afstrafte, ruststand 1-2

Weinig verheffende tweede helft van beide ploegen

Het werd afzien voor de supporters van Braakhuizen in de tweede helft, ondanks de goede bedoelingen wilde het de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot maar niet lukken om tot fatsoenlijk voetbal te komen en omdat ook Rood Wit Veldhoven in de malaise deelde was de wedstrijd het aanzien nauwelijks waard.

Menig Braakhuizen supporter zal gedacht hebben laten we de drie punten maar gauw meenemen naar Geldrop en praten we nergens meer over echter dat zou geen recht hebben gedaan aan de krachtsverhoudingen op het veld.

Rood Wit verdiende meer en kreeg ook meer, had daar wel de medewerking van de verdediging van Braakhuizen voor nodig, maar maakte meer dan terecht de 2-2 in de 61e minuut wederom via Jan van Hout.

Braakhuizen wilde wel maar was maar niet in staat om de bal in de ploeg te houden en mocht doelman Youri van Tilburg danken die met enkele goede reddingen een puntje redde voor zijn ploeg.

Hopelijk zien we in de volgende wedstrijd thuis tegen Marvilde een beter Braakhuizen temeer omdat de punten hard nodig zijn.

Scheidsrechter: André de Vaan

Geel: Mark Smulders (Rood Wit)

Opstellingen:

Rood Wit V: 1. Mark Smulders, 3. Jim van Beek, 4. Jordy Maes, 5. Michael Damman, 6. Batuhan Gunuc, 8. Mark van Doorn, 9. Jan van Hout, 11. Mike Meulenbroek (7. Bart Driessen), 13. Stef Schellekens (15. Jaeremi Drijvers), 16. Davy Brugman, 18. Mitchell Slegers

Braakhuizen: 2. Robin Sweegers, 3. Brian Driessen, 4. Victor Akwunwa, 6. Teun de Wit, 7. Thijs Scheenloop, 8. Bob Scheenloop, 10. Myron Jourdain, 11. Mike de Meij (9. Sami Hawedi), 12. Romano ter Linden (5. Wesley Jeoffrey), 20. Anthony de Haan (14. Remco van Wetten), 23. Youri van Tilburg