Braakhuizen pakt een nauwelijks verdiend punt in de thuiswedstrijd tegen EFC. - Braakhuizen

Braakhuizen pakt een nauwelijks verdiend punt in de thuiswedstrijd tegen EFC.

Braakhuizen pakt een nauwelijks verdiend punt in de thuiswedstrijd tegen EFC.

Braakhuizen 1 (zon)

1 - 1

EFC (zon)

Competitie

2e klasse F

Datum

22 april 2019 14:30

Scheidsrechter

A.M.A.H. Vereijken

Accommodatie

Onbekend

Braakhuizen heeft in wedstrijd nummer 22 van het seizoen het dertigste punt van het seizoen bij elkaar gevoetbald.

In een sportieve wedstrijd die prima werd geleid door scheidsrechter Vereijken bleef de teller steken op 1-1 na negentig minuten.

Voor Braakhuizen was Ryan  Maas succesvol, nadat EFC via Bram Jansen op voorsprong was gekomen.

 

Initiatief in de eerste helft duidelijk voor EFC

Braakhuizen speelde noodgedwongen vanuit een meer verdedigende tactiek waarin het EFC ruimte gaf om van achteruit op te bouwen.

Dit betekende echter wel dat Braakhuizen vooral tegenhield en maar weinig gevaarlijk kon zijn, mede omdat gelegenheidsaanvoerder en eenzame spits Anthony de Haan vooral op zichzelf was aangewezen en maar weinig in kon brengen tegen vaak drie verdedigers van EFC.

Gedurende deze eerste helft was EFC de baas op het veld, niet geheel onlogisch daar EFC over een prima elftal beschikt en was het gezien het veldoverwicht vreemd dat de ploeg uit Eersel desondanks nauwelijks kansen uitspeelde en beide ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

 

Tweede helft identiek aan de eerste helft

Net als in de eerste helft was het eenrichtingsverkeer en moest Braakhuizen toestaan dat EFC de lakens uitdeelde.

Kort na rust viel er toch een speldenprikje  te noteren, good old Myron Jourdain, na rust ingevallen voor de licht gekwetste Romano ter Linden was hier verantwoordelijk voor.

In de 57e minuut trof Jeroen Hakkens namens EFC het houtwerk, het bleek een voorbode van wat zich de hele wedstrijd al aankondigde, namelijk de voorsprong voor EFC.

In de 64e minuut wist Bram Jansen eindelijk de voorsprong voor zijn ploeg op het scorebord te zetten en leek het pleit beslecht.

Het gebeurt vaker in het voetbal, zo ook vandaag toen jongeling Ryan Maas na een goede voorzet van Anthony de Haan de bal zomaar tegen de touwen kopte, totaal tegen de verhouding in en de uiteindelijke eindstand vastlegde.

Wat EFC ook probeerde er kwam geen verandering meer in de stand en dat lag meer aan de ploeg uit Eersel dan aan Braakhuizen en dus mochten de roodzwarten aan het einde weer een punt bijschrijven en is klassen behoud zo goed als zeker en moet je concluderen dat de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot uiteindelijk een prima prestatie neerzet.

 

Scheidsrechter: Amaranth Vereijken

Geel: Bob Scheenloop (Braakhuizen)

 

Opstelling Braakhuizen: 2.Robin Sweegers, 3.Brian Driessen, 5.Wesley Jeoffrey, 6.Teun de Wit, 7.Thijs Scheenloop (58e 14.Remco van Wetten), 8.Bob Scheenloop, 9.Sami Hawedi, 12.Romano ter Linden (46e 10.Myron Jourdain), 15.Ryan Maas (79e 11.Ibrahim Sanatci), 20.Anthony de Haan, 23.Youri van Tilburg

 

Opstelling EFC: 2.Thijs Theuws, 3.Jan van Heukelom (12. Joni Hooyen), 4.Jesse van Gerwen, 5.Dennis van Sambeeck, 6.Mike Thijssen, 7.Jeroen Hakkens, 8. Rob Verstappen, 9.Max van Limpt, 10.Bram Jansen, 11. Ruan Tiryaki (14.Anwar Janssen), 23.Jesse Theuws

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!