0 - 3

Marvilde 1 (zon)

2e klasse F

3 november 2019 14:30

Na twee overwinningen leed Braakhuizen vandaag een terechte nederlaag tegen Marvilde.

Marvilde had haar laatste twee competitiewedstrijden verloren en was op zoek naar herstel en trof vandaag een Braakhuizen de ideale tegenstander.

De roodzwarten wilden wel, deden ook hun uiterste best om een goed resultaat te behalen maar moesten in een weinig hoogstaande wedstrijd haar meerdere erkennen in Marvilde, dat uiteindelijk met 0-3 zegevierde.

Beide ploegen aan elkaar gewaagd in de eerste helft.

In de eerste helft deden beide kemphanen weinig voor elkaar onder en waren beide ploegen niet of nauwelijks in staat echte doelkansen uit te spelen en toch kwam Marvilde al in de 8e minuut op voorsprong.

De ploeg uit Veldhoven had hiervoor een vrije trap nodig die door Robbert Born snoeihard werd in geschoten met een gemene stuit vlak voor Braakhuizen doelman Youri van Tilburg die de bal via zijn borst zag terugspringen in het veld en waar er bij Braakhuizen eigenlijk niemand op de situatie reageerde deed Salim Zeroual dat wel en schoot de rebound gedecideerd binnen.

Gedurende deze eerste helft liet Marvilde de bal wat gemakkelijker rondgaan maar werd net als Braakhuizen zelden meer gevaarlijk, ruststand 0-1.

Krachtsverschil in de tweede helft groter

Braakhuizen moest in de tweede helft toezien hoe Marvilde steeds nadrukkelijker de baas was en mocht blij zijn dat doelman Youri van Tilburg in goede vorm stak, hij verijdelde zeker drie grote doelkansen voor Marvilde en hield zodoende de hoop op een beter resultaat in leven.

Toch liep de ploeg uit Veldhoven in de eindfase verdiend uit naar 0-3  via respectievelijk Dennis van de Weijer en Rik Janssens.

Braakhuizen zal  in de volgende wedstrijd thuis tegen Oirschot Vooruit alle zeilen moeten bijzetten om bij de onderste plaatsen weg te blijven.

Scheidsrechter: Bram van Dongen

Geel: Brian Driessen, Roy Olislagers (Braakhuizen), Ties Bazelmans, Mark van Doorn (Marvilde)