BRAAKHUIZEN THUIS ONDERUIT TEGEN MARVILDE - Braakhuizen

BRAAKHUIZEN THUIS ONDERUIT TEGEN MARVILDE

BRAAKHUIZEN THUIS ONDERUIT TEGEN MARVILDE

Braakhuizen 1 (zon)

0 - 3

Marvilde 1 (zon)

Competitie

2e klasse F

Datum

3 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na twee overwinningen leed Braakhuizen vandaag een terechte nederlaag tegen Marvilde.

Marvilde had haar laatste twee competitiewedstrijden verloren en was op zoek naar herstel en trof vandaag een Braakhuizen de ideale tegenstander.

De roodzwarten wilden wel, deden ook hun uiterste best om een goed resultaat te behalen maar moesten in een weinig hoogstaande wedstrijd haar meerdere erkennen in Marvilde, dat uiteindelijk met 0-3 zegevierde.

 

Beide ploegen aan elkaar gewaagd in de eerste helft.

In de eerste helft deden beide kemphanen weinig voor elkaar onder en waren beide ploegen niet of nauwelijks in staat echte doelkansen uit te spelen en toch kwam Marvilde al in de 8e minuut op voorsprong.

De ploeg uit Veldhoven had hiervoor een vrije trap nodig die door Robbert Born snoeihard werd in geschoten met een gemene stuit vlak voor Braakhuizen doelman Youri van Tilburg die de bal via zijn borst zag terugspringen in het veld en waar er bij Braakhuizen eigenlijk niemand op de situatie reageerde deed Salim Zeroual dat wel en schoot de rebound gedecideerd binnen.

Gedurende deze eerste helft liet Marvilde de bal wat gemakkelijker rondgaan maar werd net als Braakhuizen zelden meer gevaarlijk, ruststand 0-1.

 

Krachtsverschil in de tweede helft groter

Braakhuizen moest in de tweede helft toezien hoe Marvilde steeds nadrukkelijker de baas was en mocht blij zijn dat doelman Youri van Tilburg in goede vorm stak, hij verijdelde zeker drie grote doelkansen voor Marvilde en hield zodoende de hoop op een beter resultaat in leven.

Toch liep de ploeg uit Veldhoven in de eindfase verdiend uit naar 0-3  via respectievelijk Dennis van de Weijer en Rik Janssens.

Braakhuizen zal  in de volgende wedstrijd thuis tegen Oirschot Vooruit alle zeilen moeten bijzetten om bij de onderste plaatsen weg te blijven.

 

Scheidsrechter: Bram van Dongen

Geel: Brian Driessen, Roy Olislagers (Braakhuizen), Ties Bazelmans, Mark van Doorn (Marvilde)

Scoreverloop:

08. Salim Zeroual                            0 – 1

87. Dennis van de Weijer                0 – 2

89. Rik Janssens                              0 – 3

 

Opstelling Braakhuizen:

2.Robin Sweegers, 3.Brian Driessen, 4.Maarten Elsendoorn (76e/12.Niek Bekkering), 7.Roy Olislagers, 8.Rik Slaats, 10.Myron Jourdain, 11.Mike de meij, 15.Ibrahim Sanatci (69e/9.Glensly Eleonora), 16.Rick Frederiks, 22.Anthony de Haan 23.Youri van Tilburg

 

Opstelling Marvilde:

1.Sam van Rooij, 3.Wouter van Vark, 4.Mark van Doorn, 6.Clint van Doorn, 7.Jelle Born (10.Jens Kantelberg), 9.Max van den Akker, 11.Tayfun Yilmaz, 12.Ties Bazelmans (15.Rik Janssens), 16.Twan Demin (8.Dennis van de Weijer), 25.Salim Zeroual, 28.Robbert Born

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!