4 - 1

Braakhuizen 1 (zon)

2e klasse F

13 oktober 2019 14:30

Braakhuizen mocht eigenlijk nog niet eens mopperen toen scheidsrechter Ooms voor het eindsignaal floot en er een 4-1 eindstand op het scorebord stond.

Vanaf het beginsignaal deelde EFC de lakens uit  en scoorde al in de 2e minuut toen Mike Thijssen in alle rust op de rand zestien de trekker kon overhalen. Dit was het verhaal van de wedstrijd, Braakhuizen keek toe hoe EFC voetbalde en straalde een bepaalde gelatenheid uit waardoor EFC voor rust gemakkelijk uit liep naar 3-0 via respectievelijk Luc Steevens en  Max van Limpt, die typerend voor de Braakhuizen onmacht zelf de aanval opzette en beheerst afrondde, ruststand derhalve 3-0.

Machteloos Braakhuizen.

Ook in de tweede helft kwam de ploeg van trainer Jeroen van der Schoot, behoudens een enkele opleving  niet in het stuk voor.

Die opleving vond plaats kort na rust toen Anthony de Haan middels een goede combinatie Roy Olislagers vond die doelman Jesse Theuws, tot dan nog nauwelijks op de proef gesteld verschalkte met een schot in de verre hoek.

Het was de laatste stuiptrekking van Braakhuizen dat op alle fronten vandaag tekort kwam en dat er nog slechts een keer gescoord werd in die tweede helft was alleen maar te wijten aan EFC dat af en toe slordig was in de afronding.

Dat ene doelpunt namens EFC kwam op naam van Gijs Wuijts die ongehinderd raak schoot, daarmee de uiteindelijke 4-1 eindstand vastleggend.

Volgende week speelt Braakhuizen thuis tegen de Valk en het is te hopen voor iedereen die de roodzwarten een warm hart toedraagt dat de mouwen opgestroopt gaan worden en dat de hondstrouwe supporters een ploeg ziet die er vol voor gaat en niet zoals vandaag ook op dat front verzaakte.

Scheidsrechter: Nick Ooms

Geel: Maarten Elsendoorn, Youri van Tilburg (Braakhuizen)