Winde 1 B
5667AX
GELDROP
tel. 040-2855822

Braakhuizen ontving vandaag Beerse Boys en hield aan deze ontmoeting drie punten over, in een overigens slechte wedstrijd.

Beide ploegen kunnen niet echt overtuigen in de eerste helft.

Braakhuizen en Beerse Boys deden ongetwijfeld hun best waarbij Braakhuizen gaandeweg de beginfase een licht veldoverwicht had, wist het echter nauwelijks gevaarlijk te worden.

Beerse Boys kwam na de deze beginfase wat beter voor de dag, maar net als de roodzwarten wisten de gasten ook maar mondjesmaat gevaarlijk te worden.

De wedstrijd kabbelde wat heen en weer en leek af te stevenen op een 0-0 ruststand totdat Brian Driessen vlak voor rust uit een goed genomen vrije trap Braakhuizen op voorsprong zette.

De wedstrijd wordt er in de tweede helft niet beter op

Beide ploegen wilden absoluut wel maar wisten ook in de tweede helft niet te overtuigen, beide ploegen leden veel balverlies, speelden vaak de lange bal die dan bijna altijd een prooi was voor de tegenstander.

Kortom het geen beste vertoning en dus vielen er ook weinig opwindende momenten te noteren voor beide doelen.

Braakhuizen koesterde de voorsprong en Beerse Boys drong met name in de eindfase wat meer aan, hetgeen in de 72e minuut een enorme kans voor Daan Mulders opleverde, gelukkig voor Braakhuizen schoot hij vlak voor doel hoog over.

Braakhuizen wilde duidelijk de 1-0 vasthouden  en deed er alles aan Beerse Boys van scoren af te houden, de ploeg uit Middelbeers speelde ongecompliceerd en probeerde met lange ballen gevaarlijk te worden

Gelukkig voor Braakhuizen wist Beerse Boys Braakhuizen wel terug te dringen maar bleef succes uit en mocht Braakhuizen na het eindsignaal juichen en was de tweede overwinning van het seizoen een feit.