Gelijkspel voor Braakhuizen uit bij vv CHC

Mannen zondag, 1, 2e klasse/3e klasse 5 nacompetitie

17 mei 2015 14:30

Steeman, G.

Gelijkspel voor Braakhuizen uit bij vv CHC.

Braakhuizen was in de 1e ronde nacompetitie gekoppeld aan vv CHC uit Den Bosch, de nummer 12 uit de 2e klasse F.
De ploeg van trainer Jeroen vd Schoot moest vandaag aantreden zonder een aantal basisspelers vanwege schorsingen en blessureleed.

De roodzwarten hadden het op het harde hobbelige veld van vv CHC moeilijk en waren gedurende nagenoeg de hele wedstrijd de mindere ploeg.
Ook vv CHC was voetballend niet veel beter, maar was in de duels vele malen feller en drong Braakhuizen vanaf het beginsignaal achteruit.
Braakhuizen probeerde van achteruit te voetballen maar leed veelvuldig balverlies zodat vv CHC een veldoverwicht had.
Dit veldoverwicht leverde echter nauwelijks kansen op, behalve in de 13e minuut toen Braakhuizen doelman Hicham Hilali CHC spits Bakkali ten val bracht en de scheidsrechter niets anders kon doen dan vv CHC een strafschop toekennen.
Echter net als vorige week toen Wilhelmina boys twee strafschoppen mistte tegen Braakhuizen, daar wist ook Jeffrey Kappe namens vv CHC niet scoren, hij schoot de bal langs het doel.
Braakhuizen bleef zodoende in de wedstrijd en kwam vlak voor rust zomaar uit het niets op voorsprong en zette daarmee het spelbeeld op zijn kop.
Na een goede pass van Sammy Dirkx kwam de bal terecht bij Nick Kuylaars die een afgemeten voorzet in huis had op spits Niels v Gemert, hij kopte van dichtbij raak, ruststand derhalve 0-1.

Na rust veranderde het spelbeeld nauwelijks en ging vv CHC nog hartstochtelijker op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook, in de 56e minuut strafte Ertekin balverlies van Braakhuizen resoluut af en zette daarmee de uiteindelijke eindstand op het scorebord.
Braakhuizen trainer Jeroen vd Schoot wisselde Mark Raijmakers en Sammy Dirkx, voor hen kwamen Tim Bekkering en Robin Sweegers in de ploeg, het mocht allemaal niet meer baten en achteraf gezien mag Braakhuizen zeker niet mopperen met dit gelijke spel.
Het zou absoluut onverdiend zijn maar Braakhuizen kreeg in de persoon van Nick Kuylaars kort voor tijd een grote kans om de wedstrijd alsnog winnend af te sluiten , echter ging zijn inzet over.

Volgende week maandag, 2e pinksterdag volgt de thuiswedstrijd voor Braakhuizen en heeft de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot ondanks het magere spel van vandaag nog alle kans de 2e ronde te halen.