Opnieuw remise voor Braakhuizen. - Braakhuizen

Opnieuw remise voor Braakhuizen.

Opnieuw remise voor Braakhuizen.

Braakhuizen 1 (zon)

0 - 0

Someren 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 2e klasse F

Datum

13 september 2015 14:30

Scheidsrechter

Ooms, N.A.

Accommodatie

Onbekend

 Opnieuw remise voor Braakhuizen.

 De ploeg van trainer Jeroen vd Schoot heeft aan de thuiswedstrijd tegen Someren een puntje overgehouden.
De roodzwarten wisten deze competitie nog niet te scoren en hebben ook nog geen tegendoelpunt hoeven incasseren.

De wedstrijd welke voorafgegaan werd met een minuut stilte vanwege het overlijden van “Braakhuizenman” Frans vd Heuvel, begon tam.
Beide ploegen speelden wat lauw, wisten niet veel kansen af te dwingen en moesten het van speldenprikjes hebben.
Zo’n speldenprikje was er in de 16e minuut toen Tim vd Akker namens Braakhuizen een goede kans kreeg in de zestien, echter doelman Werts op zijn weg vond.
Someren had een licht veldoverwicht, kwam echter maar sporadisch voor het Braakhuizen doel, daar de verdediging onder aanvoering van laatste man Remon Bruinen nauwelijks kansen weg gaf.
Kort voor rust werd Braakhuizen in de persoon van Robin Sweegers gevaarlijk, hij kopte een goed genomen vrije trap van Nyron Wau over, direct gevolgd door een snelle uitbraak van Someren gelukkig voor de roodzwarten zonder resultaat voor Someren.
De rust werd gezien het spelbeeld bereikt met een alleszins logische 0-0 stand.

Na rust leek Someren orde op zaken te willen stellen en drong Braakhuizen terug op eigen helft, en was in de beginfase van de 2e helft de bovenliggende partij.
Braakhuizen doelman Youri van Tilburg, pas 16 jaar onderscheidde zich in 55e minuut bij een goed schot van Mike Kusters namens Someren, hij verwerkte dit schot stijlvol tot corner.
Dit was het begin van een periode waarin Someren heel wat corners afdwong en regelmatig dreigend was.
In de 65e minuut was Koen de Louw namens Someren dicht bij de openingstreffer, gelukkig voor Braakhuizen ging zijn schot voorlangs.
Braakhuizen bleef overeind en kroop langzaam maar zeker weer wat onder de druk uit, zonder echte kansen uit te spelen.
Braakhuizen trainer Jeroen vd Schoot bracht met Ibrahim Sanatci en de van een blessure herstelde Eric Joosten nieuw elan in de ploeg, echter waren de roodzwarten niet in staat voorin de bal vast te houden waardoor het grootste gedeelte van deze 2e helft zich afspeelde op de helft van Braakhuizen.
In de laatste fase van de wedstrijd nam scheidsrechter Ooms een aantal vreemde beslissingen, hij zag onder andere een overtreding binnen de beruchte lijnen op Braakhuizen’s Maurice van Hoof over het hoofd, wapperde met een aantal gele kaarten en maakte zich met name bij de Braakhuizen aanhang niet populair.

Gelukkig voor Braakhuizen had dit geen gevolg voor de uiteindelijke eindstand en mogen de roodzwarten opnieuw een puntje toevoegen aan het totaal.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!