Marvilde 1 (zon) - Braakhuizen 1 (zon) - Braakhuizen

Marvilde 1 (zon) - Braakhuizen 1 (zon)

Marvilde 1 (zon) - Braakhuizen 1 (zon)

Marvilde 1 (zon)

3 - 0

Braakhuizen 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 2e klasse F

Datum

20 september 2015 14:30

Scheidsrechter

Souwen, R.A.H.J.

Accommodatie

Onbekend

Nederlaag voor Braakhuizen tegen Marvilde. 

Braakhuizen leed vandaag de 1e competitienederlaag en kon daar weinig op afdingen.
De ploeg van trainer Jeroen vd Schoot is nog enkele wedstrijd echt weggespeeld, kan qua veldspel meestal aardig meekomen ontbeert echter op dit moment stootkracht voorin, zo ook vandaag.
Onder leiding van scheidsrechter Souwen was het Marvilde dat de 1e kans liet noteren, al in de 2e minuut kwam Braakhuizen goed weg toen de defensie niet alert was, gelukkig voor de roodzwarten ging de inzet voorlangs.
Marvilde bleef gedurende de beginfase de bovenliggende partij en was in 7e minuut opnieuw gevaarlijk toen Danny Das in kansrijke positie over schoot.
Kort hierna kreeg Marvilde een vrije trap op een meter of 20 voor het Braakhuizen doel, Erwin Isbouts nam deze vrije trap hard en laag, de bal kwam via een speler op de paal, de rebound was een prooi voor Yilmaz Tayfun, hij kopte echter naast.
In deze beginfase was het Marvilde dat de lakens uitdeelde, het duurde tot de 17e minuut voordat Braakhuizen wat van zich afbeet, uit een goed genomen corner van Maurice van Hoof kopte Tim vd Akker namens Braakhuizen maar net over.
In de 29e minuut floot scheidsrechter Souwen opnieuw voor een vrije trap voor Marvilde, vrijwel identiek aan de eerder gegeven vrije trap en wederom was het gevaarlijk, echter wist doelman Hameeteman de vrije trap onschadelijk te maken.
Hij moest een minuut later alsnog capituleren toen Danny Das de 1-0 voorsprong, op dat moment zeer verdiend binnentikte.
Braakhuizen kwam ondanks deze achterstand beter in de wedstrijd zonder echte kansen uit spelen en ging met een niet onoverkomelijke 1-0 achterstand rusten.
Kort voor rust had scheidsrechter Souwen een wat gemakkelijk gegeven gele kaart voor Braakhuizen’s sterkhouder Nyron Wau in petto.

De 2e helft was eigenlijk een copie van de 1e helft, Marvilde dicteerde, was dreigender dan de roodzwarten, moest wel toestaan dat Braakhuizen meer van zich afbeet, af en toe prima combineerde maar niet bij machte was echte kansen uit te spelen.
Marvilde was in de 67e minuut opnieuw slagvaardiger dan Braakhuizen toen Yilmaz Tayfun de gekeerde inzet door Evert Hameeteman tot doelpunt promoveerde en de 2-0 voosprong voor Marvilde op het scorebord bracht.
Braakhuizen tariner Jeroen vd Schoot greep in de 70e minuut in en wisselde Tim vd Akker en Mark Raijmakers, zij werden afgelost door Jens Feskens en Erik Joosten.
Kort hierna deed Jens Feskens van zich spreken, na een goede actie had hij een prima voorzet in huis, echter waren de spelers van Braakhuizen niet scherp voor de goal.
In de 77e minuut ging Braakhuizen alles of niets spelen, trainer Jeroen vd Schoot haalde Engin Ozer naar de kant en bracht met Romano ter Linden nog een extra aanvaller binnen de lijnen, die overigens ook prima inviel.
Het werd echter niets, want 4 minuten later gooide Yilmaz Tayfun de wedstrijd definitief in het slot met zijn 2e doelpunt en Marvilde’s 3e .
Kort voor tijd kreeg Freek Bakermans namens Marvilde geel na een overtreding op Nyron Wau.

De roodzwarten leden een verdiende nederlaag en kunnen in Litouwen inspiratie op gaan doen voor de volgende competitiewedstrijd uit bij EFC op 4 oktober. 

Scoreverloop:
30e 1-0 Danny Das
67e 2-0 Yilmaz Tayfun
81e 3-0 Yilmaz Tayfun

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!