Braakhuizen pakt 2e competitiezege. - Braakhuizen

Braakhuizen pakt 2e competitiezege.

Braakhuizen pakt 2e competitiezege.

Braakhuizen 1 (zon)

3 - 0

Laar 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 2e klasse F

Datum

1 november 2015 14:30

Scheidsrechter

Zwan (Sr.), P. van der

Accommodatie

Onbekend

 Braakhuizen pakt 2e competitiezege. 

Braakhuizen heeft de 2e overwinning in de competitie binnen door de nummer laatst Laar uit Weert met 3-0 te kloppen.
Op een zonnig sportpark de Kiviet gadegeslagen door behoorlijk wat toeschouwers heeft de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot goede zaken gedaan door Laar uit Weert te verslaan.
Laar startte furieus, zette direct druk slaagde er echter niet in om kansen uit te spelen.
Braakhuizen,waar Nyron Wau ontbrak vanwege een schorsing, leek een snipperdag te hebben genomen ondanks het belang van de wedstrijd.
De roodzwarten speelden, nagenoeg niemand uitgezonderd een belabberde wedstrijd en daar ook Laar ongetwijfeld wel wilde maar niet beter kon zagen de toch talrijk opgekomen toeschouwers een rommelige en slechte wedstrijd.
Inzet en werklust waren bij beide ploegen voldoende aanwezig, op dat gebied kon men beide ploegen geen enkel verwijt maken echter wilde het met name bij Braakhuizen maar niet lukken om een acceptabel niveau te halen.
Dat de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot toch won, overigens verdiend, had meer te maken met het feit dat Laar vandaag de tegenstander was en Braakhuizen zelfs in deze vorm de betere ploeg was.
In de 8e minuut bereikte Eric Joosten middels een verre ingooi Maurice v Hoof, die de bal prima controleerde, daarna gaf hij een lage harde voorzet op de vrij staande Tim vd Akker bij de 2e paal, die gemakkelijk kon binnentikken.
Het spel was als gezegd rommelig en slordig waarbij Laar toch met regelmaat gevaarlijk werd via corners en vrije trappen.
Zonder groots te spelen kwam Braakhuizen in de 23e minuut opnieuw via Tim vd Akker op 2-0 voorsprong, na goed doorzetten van Braakhuizen spits Hasan Isik.
Kort hierna testte Braakhuizen’s Thijs Scheenloop Laar doelman Stijnen middels een prima schot wat evenzo prima gekeerd werd door de doelman.
Het spel golfde op en neer, bleef rommelig en in de 43e minuut was Laar dichtbij de aansluitingstreffer toen een goed genomen vrije trap door Willekens op de lat uiteenspatte, ruststand 2-0.

Na rust eenzelfde spelbeeld, beide ploegen deden hun uiterste best, echter wilde het vandaag maar niet lukken.
Met name de supporters van Braakhuizen zullen met regelmaat de wenkbrauwen hebben opgetrokken over het vertoonde spel van de roodzwarten.
In de 60e minuut toonde de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot middels een prima aanval over diverse schijven dat er wel degelijk voetbal in de ploeg zit, via aanvoerder Tijn v Vlerken kwam de bal uiteindelijk terecht bij Hasan Isik die de 3-0 binnenschoot en hiermee de eindstand vastlegde.
Kort hierna kreeg Tim vd Akker na een goede steekbal van Tijn v Vlerken de kans op zijn 3e treffer van de middag, dit werd voorkomen door resoluut ingrijpen van Laar doelman Stijnen.
Braakhuizen trainer Jeroen vd Schoot trachtte door middel van een aantal wissels de wedstrijd een positieve impuls te geven.
In de 72e minuut mocht de man of the match, Hasan Isik naar de kant , hij werd afgelost door Ibrahim Sanatci, in de 82e kwam Robin Sweegers tweevoudig doelpuntenmaker Tim vd Akker aflossen en in de 86e minuut maakte Maurice v Hoof plaats voor Joey v Hoof.
Het mocht echter allemaal niet baten, het spelbeeld veranderde niet en de 3-0 eindstand betekende ondanks de slechte wedstrijd een verdiende overwinning en 3 hele belangrijke punten voor Braakhuizen. 

Opstelling Braakhuizen:
Evert Hameeteman, Remon Bruinen, Engin Ozer, Eric Joosten, Nuelson Wau, Thijs Scheenloop, Tim vd Akker(82e Robin Sweegers), Maurice v Hoof(86e Joey v Hoof), Hasan Isik(72e Ibrahim Sanatci), Tijn v Vlerken,Thomas vd Valk

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!