Duidelijke nederlaag voor Braakhuizen tegen NWC - Braakhuizen

Duidelijke nederlaag voor Braakhuizen tegen NWC

Duidelijke nederlaag voor Braakhuizen tegen NWC

NWC 1 (zon)

5 - 0

Braakhuizen 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 2e klasse F

Datum

6 maart 2016 14:30

Scheidsrechter

Senders, J.J.M.

Accommodatie

Onbekend

Na de winterstop haalde Braakhuizen uit 6 wedstrijden slechts 5 punten en dus moest de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot vandaag vol aan de bak om uit de gevarenzone weg te komen.

Vandaag moesten de punten gehaald worden tegen NWC, de ploeg met de minste verliespunten, echter ook met maar liefst 4 wedstrijden minder dan Braakhuizen.

Het zou geen gemakkelijke opgave worden, ondanks het feit dat Braakhuizen in de thuiswedstrijd een prima wedstrijd speelde en de punten toen verdiend in Geldrop hield.

Het blijkt echter een pittig leerjaar in de 2e klasse voor de roodzwarten, die een wisselvallig begin lieten volgen door een prima periode voor de winterstop en een tegenvallende reeks na de winterstop, waarin in een aantal wedstrijden de punten werden weggegeven in de laatste fase.

En dus was er de roodzwarten alles aan gelegen om vandaag met een goed resultaat huiswaarts te keren.

Alle goede bedoelingen ten spijt kreeg Braakhuizen het deksel op de neus, NWC was met maar liefst 5-0 veel te sterk.

Braakhuizen, waar aanvoerder Tijn v Vlerken en Teun de Wit vanwege schorsingen moesten toekijken en Nuelson Wau ontbrak wegens vakantie, begon vol goede moed aan de wedstrijd.

Binnen een kwartier was het voor de roodzwarten over en gaf het scorebord al 3-0 aan, in de 8e minuut scoorde Ghielen, in de 11e minuut was Steijlen succesvol en in de 16e minuut deed hij dit nog maar eens dunnetjes over , zodat Braakhuizen een kansloze wedstrijd speelde.

Verdedigend klopte er niet veel van bij Braakhuizen, er werd niet gecoacht, er werd niet ingegrepen en dus liep men bij Braakhuizen constant achter de feiten aan.

NWC combineerde vlotjes, had veel lopende mensen waardoor de roodzwarten vaak in de problemen kwamen en uiteindelijk met een 3-0 achterstand gingen rusten.

Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld, NWC bepaalde, liet de bal rustig rond gaan en kwam geen moment in de problemen.

In de 66e minuut gaf scheidsrechter Senders een strafschop aan NWC en geel voor Braakhuizen’s Eric Joosten, een klusje voor van Deursen die NWC gedecideerd op een 4-0 voorsprong zette.

Kort voor het einde strafte Steijlen knullig balverlies van Braakhuizen resoluut af en tekende hiermee voor de 5-0 eindstand.

Braakhuizen wacht een moeilijke periode en zal moeten proberen het tij te keren, te beginnen volgende week in de thuiswedstrijd tegen Nieuw Woensel.

Opstelling Braakhuizen :

Evert Hameeteman, Remon Bruinen, Engin Ozer, Eric Joosten(70e Brian Driessen), Maarten Elsendoorn, Robin Sweegers, Tim vd Akker, Kelsey Zainal, Nyron Wau, Joey v Hoof(73e Niels v Gemert), Thomas vd Valk(73e Michael Moors)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!