Puntendeling voor Braakhuizen. - Braakhuizen

Puntendeling voor Braakhuizen.

Puntendeling voor Braakhuizen.

Braakhuizen 1 (zon)

2 - 2

Wilhelmina'08 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 2e klasse F

Datum

3 april 2016 14:30

Scheidsrechter

Piket, E.

Accommodatie

Onbekend

Wederom gebeurde het, een zeker lijkende overwinning werd in de dying seconds van de wedstrijd slechts een schamel puntje.
Lange tijd zag het er prima uit voor de roodzwarten, immers in een meer spannende dan goede wedstrijd stond de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot lange tijd op voorsprong, en leek Braakhuizen 3 punten te kunnen bijschrijven en zo de laatste strohalm te grijpen. 

Een overwinning was vandaag bittere noodzaak in de strijd tegen degradatie en Braakhuizen leek lange tijd op een overwinning af te stevenen.
Wilhelmina 08 begon echter het best aan de wedstrijd maar kreeg in de 12e minuut behoorlijk onverwacht het deksel op de neus.
Bij de eerste de beste goede aanval van Braakhuizen was Ibrahim Sanatci succesvol, hij rondde koeltjes af na prima voorbereidend werk van Remon Bruinen en zette Braakhuizen op de zo gewenste 1-0 voorsprong.
Beide ploegen speelden met veel inzet voor de overwinning en Wilhelmina 08 leek na de treffer van Braakhuizen even van slag, herpakte zich echter snel en was gedurende de eerste helft het meest in balbezit, zonder echte kansen uit te spelen.
Braakhuizen kwam er af en toe gevaarlijk uit, had diverse kleine kansjes en wist Wilhemina 08 van scoren af te houden door geconcentreerd te verdedigen, bovendien wilde de pas 17 jarige doelman Youri v Tilburg van geen wijken weten en dus haalde Braakhuizen de rust met een minimale voorsprong.

Na rust kwamen de roodzwarten prima uit de startblokken en schoot Tim vd Akker na een goede actie maar net voor langs.
Braakhuizen trainer wisselde in de 58e minuut, haalde Kelsey Zainal naar de kant en bracht Mark Raijmakers in de ploeg.
Kort hierna had Engin Ozer pech toen een prima actie van hem ternauwernood door de doelman van Wilhelmina 08 gered werd.
In de 64e minuut deelde Wilhelmina 08 een gevoelige tik uit toen invaller Imad El Bali uit de draai knap inschoot en de gelijkmaker op het scorebord zette.
Braakhuizen ging niet bij de pakken neerzitten en toonde veerkracht hetgeen zich in de 71e minuut uitbetaalde toen Tim vd Akker zijn goede wedstrijd bekroonde met een fraai doelpunt.
Hij was de sterkste in een 1 tegen 1 duel, mocht doorgaan van scheidsrechter Piket en rondde doeltreffend af en leek Braakhuizen in veilige haven te loodsen, tot aan de 93e minuut.
Daar waar iedereen al op de o zo belangrijke 3 punten voor de roodzwarten rekende, daar gooide Bjorn Dreesen namens Wilhelmina 08 roet in het eten.
Hij scoorde de niet meer verwachtte 2-2 en verstoorde het rood zwarte feestje.

Door dit resultaat moet de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot de komende 5 wedstrijden vol aan de bak en zal er een klein wonder nodig zijn om de nacompetitie te halen, te beginnen volgende week uit bij RPC. 

Opstelling Braakhuizen:
Remon Bruinen, Engin Ozer, Eric Joosten, Teun de Wit, Robin Sweegers, Tim vd Akker, Kelsey Zainal(58e Mark Raijmakers, Ibrahim Sanatci(81e Jens Feskens), Tijn v Vlerken, Thomas vd Valk,Youri v Tilburg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!