Winde 1 B
5667AX
GELDROP
tel. 040-2855822

Braakhuizen heeft opnieuw drie punten gepakt, deze  keer werd Hapert met 4-0 naar huis gestuurd. Braakhuizen overtuigde en was gedurende bijna de hele wedstrijd heer en meester.

Prima eerste helft van de roodzwarten.

Braakhuizen startte prima en dicteerde vanaf de eerste minuut het spel en het tempo van de wedstrijd.

Braakhuizen zette Hapert direct onder druk en als gevolg daarvan werd Hapert in de verdediging gedrongen.

Hapert zakte in en liet Braakhuizen komen zeker ook gedwongen door de spelwijze van Braakhuizen.

De manschappen van trainer Jeroen van der Schoot speelden zeer gedisciplineerd en vooral geduldig.

Na een half spelen werd het veldoverwicht van Braakhuizen omgezet in een doelpunt, deze treffer werd prima binnengeschoten Ibrahim Sanatci na een goede aanval via Bob vd Ven en Alain PLoum.

Kort daarna maakte Bob vd Ven zijn faam als topschutter waar door na een fraaie individuele  de 2-0 op het scorebord te zetten.

Hapert was niet bij machte om Braakhuizen ook maar een strobreed in de weg te leggen en moest toezien hoe Braakhuizen de 2-0 voorsprong gemakkelijk vasthield tot het rustsignaal.

Geconcentreerd spelend Braakhuizen bouwt voorsprong verder uit.

Ook in de tweede helft bleven de roodzwarten de baas, speelden gewoon een puike wedstrijd.

Braakhuizen won de meeste duels en pikte ook vaak de tweede bal op en dus werd Hapert wederom teruggedrongen, hetgeen in de 52e minuut resulteerde in de 3-0 voorsprong voor Braakhuizen opnieuw door Bob vd Ven die hiermee zijn 19e treffer van het seizoen liet noteren. Hapert probeerde wel iets meer onder de druk uit te komen maar wist nauwelijks gevaarlijk te worden en als dat dan wel een keer lukte , zoals in de 67e minuut was Braakhuizen doelman Youri v Tilburg op zijn post.

Dit was echter de enige kans van de wedstrijd voor Hapert en uiteindelijk, nadat Braakhuizen nog een aantal kansen onbenut had gelaten was het Teun Vertogen die op aangeven van Bob vd Ven de 4-0 eindstand op het scorebord schoot.

Braakhuizen speelde overtuigend , gedisciplineerd en met veel inzet en blijft door dit resultaat kansrijk in de 2e periode.