Mannen zondag, 1, 3e klasse D

9 oktober 2016 14:30

Eijgelsheim, M.F.M.G.

Braakhuizen heeft op nieuw niet kunnen overtuigen en ging onnodig onderuit in Bladel.
Kort voor het rustsignaal kwam de thuisclub op voorsprong via Selimovic, Romano ter Linden trok de stand gelijk in de 62e minuut en in 85e minuut scoorde Niels Krekels de 2-1 namens Bladella.

Beide ploegen waren gebaat bij een goed resultaat uiteraard, temeer omdat het verschil op de ranglijst tussen de nummer 9 en de nummer 1 slechts twee punten bedroeg.
Beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder echter had Braakhuizen de beste kansen om op voorsprong te komen in de eerste helft.
Ralf v Beek en Mike de Meij hadden het vizier niet op scherp staan, aan de andere kant was ook Bladella een aantal malen gevaarlijk en wist in de 17e minuut te scoren, deze treffer werd wegens buitenspel afgekeurd.
De wedstrijd leek af te stevenen op een 0-0 ruststand totdat kort voor rust de bal terecht kwam bij Anel Selimovic, hij kreeg van de Braakhuizen verdedigers  teveel ruimte  en schoot in de verre hoek de 1-0 voorsprong voor Bladella binnen, ruststand 1-0 in het voordeel van de thuisclub.

Braakhuizen werd langzaam de betere ploeg.
Braakhuizen kwam redelijk uit de startblokken en trok langzaam de wedstrijd naar zich toe en de gelijkmaker leek slechts een kwestie van tijd.
Verantwoordelijk voor de 1-1 was uiteindelijk Romano ter Linden die kort na zijn invalbeurt op aangeven van Myron Jourdain de 1-1 binnenschoot.
Vanaf dat moment ging de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot op jacht naar de overwinning, deed dat met veel inzet maar met slordig voetbal.
Er werd slordig omgesprongen met de kansen die de ploeg kreeg en zoals het dan vaak gebeurd valt het doelpunt aan de andere kant.
Precies dat gebeurde in de 85e minuut toen invaller Niels Krekels koud in het veld de voorsprong voor Bladella inschoot,  wederom werd er niet goed verdedigd door Braakhuizen.
Braakhuizen probeerde uit alle macht opnieuw langszij te komen, helaas voor de roodzwarten gaf de defensie van Bladella geen krimp meer en blijft door deze overwinning medekoploper.

Opnieuw een knullige nederlaag voor de roodzwarten waardoor Braakhuizen slechts op de tiende plek van de ranglijst staat.