Scheidsrechter

Hupkes, J.W.C.

Accommodatie

Onbekend

Na de winst op koploper Wilhelmina boys vorige week moest de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot op bezoek bij het op de voorlaatste plaats bivakkerende Wodan.

Braakhuizen en Wodan speelden een slechte wedstrijd en de 2-2 eindstand was gezien het spelbeeld een logische, echter zal Braakhuizen zichzelf het meest verwijten.

Immers wederom werd er in de eindfase van de wedstrijd een zeker lijkende overwinning afgegeven.

Braakhuizen in de eerste helft de betere ploeg

Ondanks het feit dat er in de beginfase van de wedstrijd een hachelijke situatie ontstond voor het doel van Braakhuizen doelman Youri van Tilburg was de roodzwarte ploeg de bovenliggende partij.

In de 15e minuut deelde Braakhuizen in de personen van Sherwin Brooks en Ralf van Beek al een waarschuwing uit, waarna Myron Jourdain amper een minuut later Braakhuizen op voorsprong zette na een goede individuele actie.

Beide ploegen grossierden in veel balverlies, waren slordig in de passing en hanteerden veelal de lange bal waardoor er een rommelige wedstrijd ontstond.

Braakhuizen had diverse mopgelijkheden de score uit te bouwen, moest echter in de 29e minuut de gelijkmaker toe staan, toen El Bakkall volledig vrijstaand de bal achter doelman Youri v Tilburg kopte.

Vlak voor rust kwam Braakhuizen er prima uit toen de bal via Myron Yourdain terecht kwam bij Ralf van Beek die Sherwin Brooks met een prima voorzet op maat bediende hetgeen de 1-2 voorsprong betekende voor Braakhuizen tevens de ruststand.

Een beter Wodan in de 2e helft

Zonder groots te spelen wist Wodan Braakhuizen een groot gedeelte van de tweede helft terug te dringen op eigen helft en logischerwijs kwam Braakhuizen onder druk te staan.

Heel lang leek de ploeg van trainer Jeroen vd Schoot in staat om zich Wodan van het lijf te houden totdat in de 90e minuut opnieuw El Bakkall de op basis van deze tweede helft verdiende gelijkmaker over doelman Youri van Tilburg lobte.

Opnieuw slaagde Braakhuizen er niet in de voorsprong over de streep te trekken en moest het met een puntje genoegen nemen.

Debuut Ryan Maas

Vermeldenswaardig was nog wel het feit dat trainer Jeroen vd Schoot in de 62e minuut Sherwin Brooks naar de kant haalde en de pas 16 jarige B speler Ryan Maas liet debuteren.

Hij viel prima in speelde onbevangen en kwam via de linkse kant een aantal keer prima opstomen.