Mannen zondag, 1, 3e klasse D

5 februari 2017 14:30

Velthoven, L.M.M. van

Braakhuizen heeft wederom een mooie overwinning geboekt.

In de thuiswedstrijd werd tegen het hooggeplaatste Reusel sport een klinkende 3-0 overwinning behaald.

Goede start van Braakhuizen.

Na het beginsignaal van scheidsrechter v Velthoven trok de thuisploeg direct het initiatief naar zich toe.

De ploeg van trainer Jeroen vd Schoot legde de tegenstander in deze fase haar wil op en zag dit uitbetaald worden in de 4e minuut.

Ralf v Beek schoot van dichtbij de bal onhoudbaar tegen de touwen en zette Braakhuizen op dat moment verdiend op voorsprong.

Na deze beginfase beet Reusel sport meer van zich af, maar moest tot de 32e minuut wachten op de eerste grote kans, gelukkig voor de roodzwarten ging het schot net over.

Behoudens de beginfase die duidelijk voor Braakhuizen was, waren beide ploegen gedurende het restant van de eerste helft aan elkaar gewaagd.

In de 39e minuut moest Braakhuizen doelman Youri v Tilburg handelend optreden om de gelijkmaker te voorkomen daarentegen had ook Braakhuizen een aantal kansen om de voorsprong uit te bouwen.

Bij beide ploegen stond het vizier echter niet op scherp en dus gingen beide kemphanen met een 1-0 voorsprong voor de thuisclub naar de thee.

Wederom een goede start van Braakhuizen

Na rust was het opnieuw de thuisploeg die de lakens uitdeelde en Reusel sport onder druk zette.

Braakhuizen wist in deze fase diverse kansen uit te spelen verzuimde echter om de wedstrijd te beslissen.

Uiteindelijk wist Braakhuizen spits Anthony de Haan in de 61e het overwicht om te zetten in een doelpunt, na een goede actie schoot hij de 2-0 binnen.

Kort hierna kwamen de roodzwarten goed weg bij een grote kans voor Reusel sport die door goed verdedigend werk van Robins Sweegers onschadelijk werd gemaakt.

Het mooiste doelpunt van de middag kwam wederom op naam van Anthony de Haan die een messcherpe counter doeltreffend afrondde.

De bal kwam bij Braakhuizen spits Mike de Mey terecht, hij behield het overzicht , speelde op het juiste moment Anthony de Haan aan die op zijn beurt Ralf v Beek bediende , hij op zijn beurt bood diezelfde Anthony de Haan een niet te missen kans die met zijn 2e doelpunt van de middag de 3-0 eindstand vastlegde