Braakhuizen vloert koploper - Braakhuizen

Braakhuizen vloert koploper

Braakhuizen vloert koploper

Braakhuizen 1 (zon)

3 - 1

NWC 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 2e klasse F

Datum

11 oktober 2015 14:30

Scheidsrechter

Yren, E.D.E. van

Accommodatie

Onbekend

Braakhuizen vloert koploper

Braakhuizen heeft een prima thuisoverwinning geboekt op de koploper in de competitie NWC uit Asten. De ploeg van trainer Jeroen vd Schoot kon weer beschikken over Hasan Isik in de aanval en had zodoende aanvallend wat meer stootkracht.

De roodzwarten speelden een prima eerste helft en kwamen in de 10e minuut op voorsprong via Maurice van Hoof die goed voorbereidend werk van Ibrahim Sanatci afrondde.
Braakhuizen speelde met overtuiging, was fel in de duels en kwam in de 33e minuut via een ingestudeerde vrije trap op voorsprong, Engin Ozer schoot simpel raak.
Dit alles kort na een directe rode kaart voor NWC speler Fransen, hij trok aan de noodrem toen Ibrahim Sanatci alleen op doel af dreigde te gaan.
Er gebeurde in de zeker niet onsportieve wedstrijd van alles, zo was het in de 36e minuut raak aan de andere kant en kwam NWC op 2-1 na weifelend ingrijpen van de Braakhuizen defensie, het leverde NWC een pingel op, v Deursen schoot de penalty onberispelijk binnen en tekende voor de 2-1 ruststand.

Na rust probeerde Braakhuizen de voorsprong te vergroten en zette NWC onder druk, echter langzaam maar zeker behaalde NWC de overhand en werd steeds gevaarlijker, zonder echter hele grote kansen uit spelen.
In de 54e minuut zag Braakhuizen's Nyron Wau geel, ook Maurice van Hoof en Engin Ozer kregen een gele kaart en daar Engin Ozer er al eerder een had gehad moest ook hij in de 67e minuut vertrekken en stonden beide ploegen met 10 man op het veld.
NWC kon vandaag echter niet overtuigen en de roodzwarten waren voortreffelijk aan de wedstrijd begonnen en waren vastbesloten vandaag de punten in Geldrop te houden.
In de 78e minuut was de wedstrijd definitief gespeeld toen Ibrahim Sanatci zijn goede wedstrijd bekroonde met een prima doelpunt na een goede voorzet van Robin Sweegers, eindstand 3-1 in het voordeel van Braakhuizen, dat hiermee de 1e competitieoverwinning pakte en het zelfvertrouwen aardig opschroefde.

Opstelling Braakhuizen:
Evert Hameeteman, Remon Bruinen, Ibrahim Sanatci(80e Romano ter Linden), Engin Ozer, Eric Joosten, Thijs Scheenloop, Maurice v Hoof(63e Tim vd Akker), Nyron Wau, Hasan Isik(74e Robin Sweegers), Tijn v Vlerken, Thomas vd Valk.

Scoreverloop:
10e 1-0 Maurice v Hoof
33e 2-0 Engin Ozer
36e2-1 v Deursen
78e 3-1 Ibrahim Sanatci

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!